nedjelja, 14. studenoga 2010.

Od starog - novo

Nedavno sam bila pozvana kao gost u jednoj udruzi gdje su se učili zlatovez, izrada nakita od perlica i salvetna tehnika. Bilo je veselo društvo uglavnom žena željnih da nauče nešto više i nešto drugo od onoga u čemu su same vične. Tri ponedjeljka za redom pokazivala sam zainteresiranim ženicama kako se radi salvetna tehnika. Radili smo osnove, zatim s lakom za raspucavanje i radove sa čipkom. Za relativno malo vremena željele su naučiti što više i iskreno se nadam da sam im uspjela prenijeti barem dio svog znanja i iskustva.
Prilikom dolaska jedna draga gospođa mi je samo pružila jedan običan tamnoplavi etui za naočale i zamolila da ga sredim. Nije bila zahtjevna a kako sam ja romantična duša nastalo je ovo.


Kada sam gospođi vratila ovako sređeni etui nije mogla vjerovati da je to njezin...... I tako učinila sam jedno dobro djelo.
Btw svoj etui još nisam sredila :)) Jednostavno nije još došao na red, ali budem, pa mi možda onda krene cijela serija ....hehe.
A sada laku noć svima koji su još prisutni.... meni se oči polako sklapaju...

Broj komentara: 10:

 1. Prekrasan je ovaj etui i vjerujem da je gospođa bila presretna kada ga je dobila natrag.Bila bih i ja...

  OdgovoriIzbriši
 2. Etui je prekrasan. Ne znam zašto smo takve prema sebi pa sebi zadnjima radimo lijepe stvari. Moj etui je također bezvezan i čeka da nešto napravim s njim. Kad sam vidjela ovaj etui, prvo sam pomoslila: Baš je romantičan. piun pogodak. Pozdrav, Jasminka. Hvala za nagradu.

  OdgovoriIzbriši
 3. Lovely blog of yours...
  hugs ullamaria

  OdgovoriIzbriši
 4. Hvala svima,
  Himmelriket,thank you for visiting my blog and comment!

  OdgovoriIzbriši
 5. Cestitam Karmen na odrzanoj radionici, sigurna sam, da su puno naucile od tebe.
  A etui, je jednostavno preprelijep, fantastican je, bravo:))
  Pusa

  OdgovoriIzbriši
 6. ja se prijavljujem za radionicu kad dođem u osijek:).....sigurna sam da je dobra zabava zagarantirana....
  mogu zamisliti pogled te gospođe kad je vidjela svoj etui u novom ruhu!!!!.....to mi je jako lijepa salveta i divno si ju iskombinirala sa šablonama ako se ne varam:)....
  bokić-cokić :)....

  OdgovoriIzbriši
 7. Biljana, Mare, hvala. Druženje je uvijek dobrodošlo ali vama drage moje netrebaju radionice. Vi ih možete same držati.

  OdgovoriIzbriši
 8. Čestitam ti na još jednom tvom umijeću, a to je prenošenje znanja!
  Etui je fantastičan i mogu si zamisliti iznenađen i sretan pogled vlasnice!
  Pusa

  OdgovoriIzbriši
 9. Prelepo!I ja volim prenositi svoja znanja...jako lep osećaj!

  OdgovoriIzbriši
 10. Predivan etui, jako je lijepo ispao, vjerujem da ga vlasnica ponosno pokazuje.. ma da mi je bilo vidit izraz lica kad ga je ugledala...

  OdgovoriIzbriši