četvrtak, 29. rujna 2011.

Povratak u stvarnost

Drage moje blogerice lijep pozdrav svima,

Duuuugo me nije bilo godišnji odmor sam iskoristila do maksimuma i maksimalno uživala. Kupanje i sunčanje, svi topli dani kao i toplo more ugrijali su moje srce i dušu.
Spremna sam za jesen i odmorna za nove radne pobjede. Interneta nije bilo – pa tako nisam mogla niti pratiti vas i vaše radove niti objavljivati svoje …. Ali to ću nadoknaditi.
Prije svega želim se zahvaliti što ste mislile na mene i za vrijeme mog odsustva.

Tako me je iznenadila NENA3110 kada su koferi već bili spakirani i polako punili auto stigao je poštar s Neninom pošiljkom predivnih bookmarkera. Draga Neno – predivni su, jako mi se sviđaju i puno, puno ti hvala. Oduševila me urednost i u stvari način kako se oni rade a da se zaštite od slamanja. Divno! Tko još ne zna za Nenu neka posjeti njen blog Moj cvetni svet prepun predivnih stvari i lijepih putopisa na http://nena3110.blogspot.com


Drugo iznenađenje me je dočekalo kada sam se vratila. To me je Jasna s bloga http://kaoigra.blogspot.com razveselila divnom pošiljkom još ljepših stvari. Uvjerite se i same i količinom i ljepotom njenog poklona. Draga Jasna, hvala ti od srca. Tvoj Klimt i tvoj 2K lak me oduševio. Zaista se nadam da ćemo se jednog dana i upoznati.


A sada idem malo švrljati i uživati u vašim radovima. Pusa svima,

Karmen