srijeda, 10. studenoga 2010.

Moja prva nagrada - pa dupla

Dobila sam svoju prvu nagradu juuuupi! Netko me prati i čita, nekome je zanimljivo to što radim. Eto baš sam sretna. Nagrada je stigla iz Danijelinog kutka.
Još se nisam ni snašla što moram kada mi ista nagrada stiže i od naše blogerice Mare bez koje ne bi ni bilo mojeg bloga. Mare, hvala ti i ovako javno.

Pitanja na koja moram odgovoriti su:
1.Zašto si stvorila blog?
2.Koju vrstu blogova čitaš?
3.Imaš li omiljenu marku dekorativne kozmetike?
4.A odjeće?
5.Koji proizvod dekorativne kozmetike ti je najbitniji?
6.Koju boju najviše voliš?
7.Tvoj parfem?
8.Koji film najviše voliš?
9.Koje države želiš posjetiti i zašto?

  1. Blog sam stvorila jer sam željela imati svoj kutak, svoje mjesto gdje ću moći pokazati svoje radove, ideje, neke zamisli i događanja oko mene i u vezi sa mnom. Gdje ću izmijeniti iskustva i steći nove virtualne prijateljice.
  2. Čitam kreativne blogove. Zanima me ručni rad od pletenja, šivanja, zlatoveza trenutno najviše decoupagea. Isto tako jako volim dekoriranje, unutarnja uređenja i sve vezano uz tu temu.
  3. I preparativnu i dekorativnu kozmetiku koristim od Amwaya i to već godinama pa sam se jednostavno navikla a i odgovara mi.
  4. Za odjeću nemam svoju marku … jednostavno kupujem ono što mi se sviđa i naravno odgovara.
  5. Najbitniji mi je ruž za usne. Usne mi dosta pucaju tako da moram imati masniji ruž i sa zaštitnim faktorom.
  6. Volim bijelu i zelenu boju. Općenito volim boje ali i crno – bijele kombinacije koje uvijek i u svakoj prilici pristaju bilo u sportskoj ili elegantnoj varijanti.
  7. Obožavam parfeme ali nikako da nađem onaj pravi. Volim pomalo slatkaste ali opet osvježavajuće mirise. Već jako dugo koristim Gabrijelu Sabatini
  8. Ovo mi je najteže pitanje. Možda će vam izgledati smiješno ali ne volim jedan film gledati nekoliko puta. Jedino što gledam više puta je Pretty women . Kad god sam u bedu on me digne. Od predobrih i lijepih glumaca, dobre glazbe, opuštajuće i romantične radnje filma. Doslovno mozak na pašu i uživancija.
  9. Oh, svašta bi ja još htjela vidjeti. Ali neki dan sam dobila mail s putovanjem u Salzburg. Slika je bila takva da sam se skoro rasplakala što istog trenutka ne mogu biti tamo. Tako da me to još uvijek drži.

Nadam se da ste me barem malo upoznali kroz ove odgovore a biti će sigurno još prilika.
Još jednom hvala Danijeli ( također ribica ) i Mare.

Nagradu prosljeđujem:
Suncokret – Jasminka
One stroke – Branka
Izzy creations
Mice Torbice
Cvjetna vila – Monna
Romantična galerija Agnieszke Babulewicz
Iwona Rutkowska
Marina Nikulina

Broj komentara: 9:

  1. Čestitam na nagradi Karmen!
    Primijetila sam promjenu pozadine i jako mi se sviđa, pravo osvježenje.

    Pusa.

    OdgovoriIzbriši
  2. Najlepše čestitke na nagradi :))).
    Blog u novom ruhu super izgleda !

    OdgovoriIzbriši
  3. Bravo!!! Čestitam na nagradama i lijepo da si se uključila i zaigrala! Bilo mi je zanimljivo čitati što si napisala i tako nam otkrila djelić sebe! Drago mi je da si otvorila svoj blog, jer bila bi prava šteta ne vidjeti tvoje prekrasne radove!
    Pusa

    OdgovoriIzbriši
  4. iskrene cestitke na nagradama!!topli pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  5. ako nisi već pročitala na mom blogu eda,linda i ja te čekamo u parizu:)))....to ti nije daleko od salzburga:)))))....
    ah ptetty woman......ma koja od nas nije bar jednom zamišljala kako joj ugađa ( i sve ostalo ) jedan bogati,zgpdni,uspješni lik.....a još ju i voli:))))...

    OdgovoriIzbriši
  6. Hvala svima na lijepim komentarima i dodjeljenim mi nagradama. Pusa svima

    OdgovoriIzbriši
  7. Večer Karmen, malo gužva, nagradu preuzimam za vikend jer vidim da moram odgovotiti na neka pitanja i velika ti hvala što si mi često u posjeti na blogu to mi puno znači....poz.

    OdgovoriIzbriši